Automechanika Frankfurt 2024 – Tapaamisia, uutuuksia ja tietoa

BP Automechanica uutiskirjekuva

Automechanika Frankfurt on autoalan jälkimarkkinoiden johtava tapahtuma maailmassa. 26 näyttelyhallia, 4200 näytteilleasettajaa ja yli satatuhatta messuvierasta ympäri maailmaa. Näillä messuilla selviää, mitä alalla on tarjolla ja mihin se on menossa. Tänä vuonna esiin nousivat erityisesti liikenteen sähköistyminen, ajoneuvoliitännät, kuljettajaa avustavat järjestelmät ja digitalisaatio.

On selvää, että tämä tapahtuma on myös BussiProlle yksi vuoden tärkeimmistä hetkistä, sillä siellä ovat kaikki BussiPron tärkeät varaosakumppanit uutuuksineen paikalla.

Tässä muutamia poimintoja: 

Dinex on tuonut markkinoille uutuutena helpommin kunnostettavan katalysaattorin, jossa on huoltoluukku. Heidän tuotevalikoimansa kattaa hienosti NOX-anturit ja muut AdBlue -järjestelmän osat.

Pekka Vuorivirta on aloittanut Knorr-Bremsellä Suomen myynnin tuessa. Hänen kanssaan polkaistaan käyntiin uusi yhteistyöprojekti Helokivelle. Tavoitteena on rakentaa uuden polven säiliöauto, jossa on hyödynnetty uusimpia TPMS- ja jarrujärjestelmäkomponentteja. Tästä projektista kuulemme myöhemmin lisää. Helokiven kanssa on tehty aiemminkin kehitysprojekteja, jotka ovat aivan kärkiluokkaa koko Euroopassa. Tämä on yksi osoitus siitä mitä hyötyä BussiPron laajasta verkostosta on. Kysymys ei ole pelkästään varaosien toimittamisesta asiakkaille vaan laajemmasta kiinnostuksesta ja kyvystä seurata alaa ja tuoda uusia entistä parempia ratkaisuja asiakkaiden käyttöön.

Meritor on jarru- ja akselistonosien alkuperäisvalmistaja mm. Volvoon. He antavat 2 v. takuun jarrusatuloilleen. Turvallisuudesta ei kannata tinkiä! Rheimetall puolestaan on suurimpia moottorinosien alkuperäisvalmistajia – ja myös BussiPron luotettava suodatintoimittaja. ZF-tuoteperhe, josta tilaamme mm. alkuperäiset ohjauksen osat (Lemförder) ja iskunvaimentimet (Sachs) ovat alkuperäisesti lähes kaikissa raskaankaluston autoissa.

Yhdessä laadukkaat Meritor-, Knorr- ja ZF-osat varmistavat ajoturvallisuuden. Auto kääntyy, pysähtyy ja kulkee tasaisesti, kuten kuljettaja haluaa! Ja BussiPro takaa asiakkailleen laatua ja turvallisuutta varaosa-asiantuntijana laajoine toimittajaverkostoineen ja BusCare- ja TruckCare -palveluiden tuottajana.

BussiPron toimittaja- ja kumppaniverkosto on yksi laadukkaimmista ja laajimmista alalla. Sitä on rakennettu ja laajennettu koko toiminnan ajan. Luottamus on saavutettu niin, että isotkin yritykset ottavat BussiPron mielellään vastaan, keskustelevat ja jakavat asiantuntemustaan kanssamme. Tästä kaikesta hyötyvät asiakkaamme ja sitä vartenhan tätä työtä teemme.